Menu
Gildia Pióra na Patronite

...w kolejce po miłość

już teraz wiesz

że i tak jesteśmy
zdani na szaleństwa zegara
w alkowie wiosny
krzyżując na przekór Ty i ja

to właśnie tam
bosymi ustami na trawie
będziesz mnie szeptał

każdą chwilą
w ramionach uśmiechu
mieszając kolory oczu i nieba
aż nienagannie będę w Tobie
początkiem bez końca

wtedy nawet czas stanie w kolejce
po miłość

22 300 wyświetleń
205 tekstów
87 obserwujących
  • fyrfle

    17 March 2014, 21:02

    Fajne.Pozdrawiam.

  • 23 March 2013, 21:52

    Dziękuję i życzę Wam pięknego weekendu... :)))

  • 20 March 2013, 22:10

    Ciekawie i pięknie piszesz:)Pozdrawiam

  • Sol 8

    19 March 2013, 22:54

    Cudowny Buziaki ;)