Menu
Gildia Pióra na Patronite

zapach kawy

już słów szeptanie
umilkło między nami
nie drga powietrze
miłości westchnieniami

zgranej płyty wciąż słucham
melodii naszej miłości
gdy delikatnie budził mnie
zapach porannej kawy

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących