Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do Julii

Już otwarte masz drzwi,
Na drogę w dorosłe życie,
Patrz na nią uważnie,
Tego Ci życzę. Julio, córeczko,
Wiosnę miej zawsze w sercu,
W duszy wiosenne słoneczko,
Bukietów na drodze, gdzie życie,
Najlepszych bukietów Ci życzę,
Bukietów z uśmiechów,
Bukietów z radości,
Bukietów ze szczęścia,
Bukietów z miłości.
I tak mocno Ci jeszcze życzę,
Abyś odwagę zawsze miała,
I na drodze, którą szła będziesz,
Nigdy nie zawracała.

3375 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
  • szpulka

    12 December 2015, 15:09

    Ładny, ojcowski. Miłość do dziecka to cud.