Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja Śmierć

Już od kilku dni
Nie liczyłam chwil
Nie patrzyłam w tył
Nie mówiłam nie
Lecz w środku
ból rozrywał mnie
Czułam,że
Śmierć dosiega mnie.
Nie ucieknę już
Nie.
Bo to moje przeznaczenie.
Każdego z nas dosięgnie
I wchodząc na tory
Krzyczałam z daleka:
"Kocham śmierć bo
Tylko ona mnie już czeka"

1965 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
  • 16 September 2012, 21:26

    Julka, czeka Cię nieziemski seks...
    ale ja... obecnie...mam nieco mętne spojrzenie... :D
    pozdrawiam :)

  • Julka10219

    16 September 2012, 20:41

    Wiem, że jest smutny, ale idealnie opisuje mój stan samopoczucia. Xavierze i Natalko dziękuję. Jesteście wspaniali :)
    Miłego wieczoru