Menu
Gildia Pióra na Patronite

odciąłem sobie opuszek

już nie mam linii papilarnej
jednego
właściwego palca

już jej we mnie nie rozpoznasz
po genotypie penisa

i nie odpowiesz sobie czy
chodzi tu o nas
czy o mnie jedynie

42 461 wyświetleń
808 tekstów
64 obserwujących
  • danioł

    26 June 2016, 22:39

    jestem takim narcyzem , że podczas wzwodu penis rośnie mi do wnętrza