Menu
Gildia Pióra na Patronite

Adamie twoja Ewa

już dawno wybaczylam
tobie i rodzinie
chciała bym zabrać Cię
na spacer w tą wiosnę
lato jesień zimę
do Ciebie piszę
znasz moje imie
a ja twoje imię
proszę dziękuję przepraszam
tyle czekałam ale już nie poradzę sobie
słaba jestem taka słaba
jak puch marna
To ja kobieta z Twojego żebra
Adamie Ewa

23 998 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • 12 April 2018, 22:46

    Samotność jest niebezpieczna.
    Może się jednak stać gruntem, "dnem" od którego się odbijemy, by wrócić do gry.
    Poszukamy w Niej inspiracji. ;)

  • jesienna mgła

    12 April 2018, 22:12

    Dziękuję.." samotność to straszna twoga"...

  • 10 April 2018, 07:23

    Ładne i obrazowe.