Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie patrz na to co ci powiedzą inni

Już dawno,
dawno temu
nauczyłam się
polegać jedynie na
sobie
wiem
że ludzie
odchodzą
że potrafią
zostawić drugiego człowieka
gdy jest na samym dnie
a zjawić się znowu
gdy jest już
prawie na
swoim
małym
szczycie

2473 wyświetlenia
15 tekstów
0 obserwujących