Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przegląd

jutro zostaje odwołane
masz tylko to
co jest teraz

i spójrz
rozejrzyj się
czy tak od zawsze
wyobrażałeś sobie
szczęście

jeżeli
nie zbierają ci się
łzy do oczu
czy
przekleństwa na języku
uwierz że
zazdroszczę

13 586 wyświetleń
36 tekstów
7 obserwujących