Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Jutro wstanę jak dziś
zaparzę gorzką kawę
wypije do dna cierpki smak

jutro jak dziś pójdę do pracy
przemierzając ulice pełne cieni

jutro jak dziś chwilkę zadumam
gdzieś na przystanku w pochmurny dzień

jutro jak dziś znowu Cię spotkam
nieśmiałym wzrokiem przywitasz mnie

jutro...

wstanie nowe dziś .

21.07.2016
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=QgaTQ5-XfMM

55 992 wyświetlenia
914 tekstów
93 obserwujących
  • Malusia_035

    26 July 2016, 12:13

    Dziękuję Was wszystkim i każdemu z osobna za miłe słowa i zatrzymanie się u mnie :) Pozdrawiam miło :))

  • Iภғĭภĭтε βℓค¢қ

    nieśmiało powiem, ślicznie opisujesz upływ czasu i to co łączy wczoraj z dziś
    tylko czemu ta kawa gorzka ;)
    pozdróweczki pourlopowe ehhhh :))*****

  • mill

    23 July 2016, 19:21

    ...wczoraj ...dziś i jutro ...;)...ciii......piękny wiersz....

  • 23 July 2016, 11:26

    Piękny!

  • Adnachiel

    21 July 2016, 15:13

    Bardzo ładny wiersz.
    Prawdziwy i ciekawy.

  • 21 July 2016, 14:30

    Fajny tekst, ciekawe "jutro". ;)