Menu
Gildia Pióra na Patronite

do szpiku myśli

Jutro
usiądę nad sensem
pozwolę by obmył mi stopy

może nawet zanurzę dłonie
przepłynę na drugi brzeg

jutro
wszystko będzie wczorajsze

http://www.youtube.com/watch?v=u5sHldnP6NU

" Ja, twardy lód zimnem głaszczę twoją dłoń
Ja, tak prosto w twarz kłamię cię każdego dnia
Ale ty, ty mnie dobrze znasz, wszystko o mnie wiesz
Wiem, wybaczysz mi, że wszystko przeze mnie "

83 962 wyświetlenia
973 teksty
64 obserwujących
  • 17 July 2014, 11:56

    Świetne , niezwykle refleksyjne , zastanawia dogłębnie ;)
    .....a bezwzględny czas płynie sobie jak szalony i już mamy lipiec ;) jakby wczoraj ;)
    Zdrówka i spokojnego popołudnia ;)

  • 14 July 2014, 14:00

    Bez, w różowym wyglądam mniej smoczo. ;)

  • onejka

    14 July 2014, 12:19

    Dziękuję za cierpliwość i chęć wypowiedzi mimo tych Upierdliwie mobbingujących reklam, Mirku :)

    Skromniaczek ? a z rumieńcem czy bez ? ;)

  • fyrfle

    9 July 2014, 09:13

    Oby wczorajszy sens miał jeszcze jakiś sens.Nowe brzegi, właśnie, może bedą wymarzonym lądem stałym. Tu jeszcze muszę napisać, że reklamy zaczynaja mnie rozpier.... Zabierałem sie trzy razy do przeczytania Twojego i nie tylko tekstu i zawsze jakies kretyństwo mi słowa przysłaniało, myslę, ze administratorzy portalu zaczynają byc pazerni, bo kaska ciurkiem poleciała, ale zasłanianie mi okienka kiedy wprowadzam tekst jest gnojstwem, albo kiedy czyta sie tak inspirujący wiersz!

  • 26 June 2014, 06:22

    Skromniaczek. :)

  • onejka

    25 June 2014, 17:46

    Gdzie go czytałaś Aniu ? ja go dzisiaj rankiem napisałam... pozdrawiam wzajemnie.

    M. miło, kiedy Ktoś odbiera tak jak nam po głowie chodziło :)

    Artur, co tam ten wierszyk ! Dla Twoich twórczych opinii warto coś naskrobać. Piękne przemyślenia. Wzajemniaczki :)

  • 25 June 2014, 15:00

    Wyjątkowy...
    Czasem przychodzi chwila, która wydaje nam się przełomową, podejmujemy ważne, nieodwracalne decyzje, palimy jedne mosty, a inne wzmacniamy, a potem... przychodzi inna chwila, okazuje się, że prawie wszystko można zmienić, spalić te wzmocnione mosty, a odbudować tamte i tak... aż do śmierci wahadłem nasze życie...
    Pozdrawiam. :)

  • giulietka

    25 June 2014, 14:36

    "Jutro-najbardziej zapracowany dzień naszego życia"
    Wiersz pozwala odetchnąć, więcej proszę;)