Menu
Gildia Pióra na Patronite

jutro spadnie deszcz

jutro spadnie deszcz
w kałuży zostawię łzy
lecz dzisiaj
będziemy się bawić

nie będę myślał
jaki był błąd
na to przyjdzie czas
kolejne dni życia

podaj mi rękę
zatańczmy tego walca
dzisiaj
bo jutra naszego nie ma

popatrz
miliony gwiazd na niebie
pogodna noc
jutro spadnie deszcz

159 241 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!