Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jutro nie nadąża za mną, no i wtedy, ja za nim też nie.
Jestem tam gdzie lubię.
Gdzie indziej.

http://www.youtube.com/watch?v=qyE9vFGKogs
witam
w zgliszczach
upadłych nadziei

gdzie czyjaś dłoń
na opamiętanie jutra
posypuje głowy
popiołem

by już nie było
za późno
na uśmiech oczu

rogaty
nie zapyta,
po prostu bierze

i właśnie że łap
Pana Boga za nogi

a czy wiesz
że z Panem Bogiem,
to można hmmm...
czasem -
i w karty pogrywać

ale jednak
rozsądnie jest
za każdym razem

dać Mu wygrać

84 149 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!