Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zepsuty Romeo.

Julio śpij kochana!
Bo Romeo nie ma prawa!
Sen z Twych powiek tak odganiać.
I łez w oku wciąż przyganiać.

Bo Romeo woli gandzie...
Co mu w głowie robi szum.
Lubi,gdy do snu go kładzie.
I mu w mózgu robi bum!

Nie bądź głupia Moja Julio!
To XXI wiek.
Tutaj miłość jest już inna...
Przebojowa i naiwna.

39 410 wyświetleń
324 teksty
77 obserwujących
  • NaRcYzek

    7 November 2010, 19:14

    ^^ heh dziękuje:*:*:*:*

  • // obca //

    7 November 2010, 19:11

    śliczny ;].

    gdybym mogła był by duzy + ;)

  • NaRcYzek

    7 November 2010, 16:06

    Bardzo się ciesze;]

  • Nutka67

    7 November 2010, 16:04

    Bardzo przyjemnie się go czyta, przypadł mi do gustu.

  • Swietka

    7 November 2010, 13:43

    pozostaje mi tylko powiedzieć, że jest to świetny wiersz
    ...nic dodać nic ująć...

  • NaRcYzek

    7 November 2010, 13:08

    dziękuję wam bardzo za słowa uznania:)

  • giulietka

    7 November 2010, 11:58

    Fenoamenalny przekaz!
    Temat znany opisany w niezwykle oryginalny sposób!

    Zabieram ze sobą...bo choć zepsuty to jednak ciągle Romeo:)

  • motylek96

    7 November 2010, 11:56

    ot i wszystko na temat XXI wieku
    Fajnie to przedstawilaś