Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za późno

Jeżeli przyszłość zaczyna się jutro
jesteśmy już spóźnieni
nie mogę oddychać
i zatracam się w ciemnościach
wątłe ramiona duszą moje myśli
nie pozwalając mi odejść.

Czy kiedykolwiek zawiodłam?

Nie potrafię mówić
gardło ściska nieprzenikniona siła
uwalnia mnie od życia
odchodzę

Jesteśmy już spóźnieni.

551 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!