Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moc

Jeżeli na mnie spoglądasz
to pozwól mi wrócić
miej serce
i daj mi jeszcze jedną chwilę
kilka minut
ostatnich
chcę zobaczyć
ostatni raz
wszystkich
których kocham
spraw bym
w końcu
zaczęła
wierzyć
bym uwierzyła

2473 wyświetlenia
15 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!