Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Jeżeli kiedyś ma się to skończyć to chcę żeby to był piękny koniec"

zerwij ze mną pięknie by za chwilę powrócić
i jutro znowu zerwij tak jak najpiękniej potrafisz porzucić
zakończ pocałunkiem bez zbędnego pytania
a potem rozpocznij od nowego zdania

zgaś mnie! a potem rozpal jak choroba
zachwyć mnie! a potem zabij pięknie w swych ramionach
pobudź mnie słowem z miłosnych wierszy
usta namocz pięknie winem najśmielszym

potem zabierz wenę bez wzruszenia
bym umarła z cudownego pragnienia
porzuć! złam serce! powal na kolana!
a potem spraw bym znów była kochana

wypełnij "do widzenia" ostatnim milczeniem
by nasze pożegnania były pięknym wzruszeniem

28 161 wyświetleń
259 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!