Menu
Gildia Pióra na Patronite

DISKO WINOPOLO

Jezdeś pijano mówie Ci
To co wychlałaś w nocy my sie śni
Nie jezdeś trzeźwo mówie Ci
Jezdeś pijano

Na życie tyż patrzysz przez dno
Łode butelki,tak jak jo
We świecie tyle świata je
Ile we butli zmieści síe

Jezdeś pijano mówie Ci
To co wychlałaś w nocy my sie śni
Nie jezdeś trzeźwo mówie Ci
Jezdeś pijano

Robić nie robisz,tu racje mosz
Po Ci robić,skoro ciungle chlosz
Pod sklepym stoisz cały dziń
Jak razym chlumy to brakuje win

Jezdeś pijano mówie Ci
To co wychlałaś w nocy my sie śni
Nie jezdeś trzeźwo mówie Ci
Jezdeś pijano

Popatrz już kury we kurniku śpium
Jo we kieszyni trzy pindziesiunt mum
Ale to mało na dwa wina jes
Jo biere jedno a Ty rób co chcesz
Bo...
Jezdeś pijano mówie Ci
To co wychlałaś w nocy my sie śni
Nie jezdeś trzeźwo mówie Ci
Jezdeś pijano

51 600 wyświetleń
595 tekstów
70 obserwujących
  • 6 September 2015, 23:27

    Wino, no bydzie tylo łatw Wieśucha jakom taczczke
    Noguw nie czuja ik ! ik!

  • 6 September 2015, 23:14

    pode sklepem nigogo nie beło ;) ik ! ik!

  • Sierjoża

    6 September 2015, 23:00

    Zośka a ni mogłaś num troche zostawić? My ze Violum dzisiej na głodzie a beze pinindzów

  • 6 September 2015, 22:35

    Jezdem pijano mówię Ci
    Wychlołam cheba ze szeć win
    We łbie me wiruje coły ćwiat
    Ić kup jecze wino bo ni moge stać

    świetny ;)
    pozdrawiam :)

  • nicola-57

    5 September 2015, 12:37

    nie jezdym pijano :) bdb

  • Sierjoża

    4 September 2015, 22:42

    A jak ta to taa...jo to znowu ni mum kuntroli nade łebym

  • Sierjoża

    4 September 2015, 22:32

    Ano ta żeby sie nie porozchodziły,jedna we jednum,drugo we drugum. Miałabyś dużego problema

  • Sierjoża

    4 September 2015, 22:23

    A moje we łodewrotnum strune

    Marjan koko koko koko koko...jambo

  • Sierjoża

    4 September 2015, 22:04

    Tomek jo jo ze Dzitkum na migi

  • M44G

    4 September 2015, 22:02