Menu
Gildia Pióra na Patronite

Upadła

Jeszcze wczoraj wyznawałaś miłość
anielskim piórom, dziś twoją duszę
sam diabeł maluje
chmielowym kijem podparty
stłumionym myślom daje głos
twojej natury

16 913 wyświetleń
91 tekstów
63 obserwujących
  • dzieńświstaka

    30 August 2013, 18:56

    jak się na odcisk komuś nadepnie, to natura z lasu zawsze-pierwsza zawyje ;)

  • Chiante

    23 August 2013, 15:45

    Niestałość w uczuciach ma to do siebie, że z czasem sprowadza do serca - rozgoryczenie. Ciekawy wiersz. Pozdrawiam gorąco ;)