Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeszcze wczoraj samotna zapłakana twarz ...

Jeszcze wczoraj samotna zapłakana twarz
dzisiaj łzy otarte kogoś przy sobie masz
to ten mężczyzna którego przed oczyma masz
pojawił się przy Tobie by odbudować Twój świat
czekałaś na niego taki długi czasu szmat
myślałaś w samotności pecha ciągle masz
nawet nie myślałaś że spotka Cię ten stan
Teraz jesteś szczęśliwa chodź odległość dzieli was
bo wiesz że on chcę i że z nim chcesz dzielić czas
i że będąc przy nim z problemem radę dasz
I że z nim zostaniesz po sam koniec aż
I już nigdy nikt nie rozdzieli was ....

1202 wyświetlenia
16 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!