Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość

jeszcze rano
mgliły się nasze kształty
i przymarzały do siebie

tak cicho

pragnęliśmy jakiegoś znaku
który nami nie będzie
poruszony

974 wyświetlenia
12 tekstów
4 obserwujących
  • giulietka

    26 December 2011, 22:19

    Aż boję się coś napisać... czyta się Ciebie na bezdechu...

  • motylek96

    26 December 2011, 22:07

    zapiera dech...nie mogę uwierzyć, że pisać tak mężczyzna potrafi