Menu
Gildia Pióra na Patronite

heliofobic

Jeszcze przedwczoraj było tak pięknie...

Deszcz z pięknego burego nieba
tańczył rozkosznie
ze spadającymi liśćmi i wiatrem,
stanowiąc idealne jesienne trio...

A tu znów ta żółć rażąca.
Jak ja nienawidzę słońca!
Czuję się sparaliżowana
i doła cholernego mam od rana...

Ratuje mnie myśl, że może wkrótce
znów przyjdzie srebżysta słota
i zabije blask cholernego złota.

19 865 wyświetleń
285 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!