Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zrozumieć ciężko mnie...

Jeszcze nikt
nie miał cię
tam gdzie
ja mam cię.

Głębiej i dalej
niż słońce nie dochodzi…
w sercu trzymam cię
głęboko na dnie.

Nikt nie odważy
tam dotknąć cię
bo daleka droga
prowadzi przez sen.

I tylko ja
postanowię
pokochać cię
choć jest mi źle.

A jakbyś miała taki sen
to poproszę o rękę cię
by ożenić z tobą się
i na zawsze przy tobie być.

Mimo skarg i zażaleń
zmor i nietypowych cięć
jestem tutaj blisko cię
bo to nazywa miłość się…

http://www.youtube.com/watch?v=BtfGG8dhMNc

6048 wyświetleń
86 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!