Menu
Gildia Pióra na Patronite

impuls

jeszcze nie wiem
czy zostać

na stałe
na odejście

i zatrzeć schemat miłości
szybszej niż noc

kiedy jesz mi z ręki
ciężkimi wyrazami

na zawołanie

4436 wyświetleń
79 tekstów
24 obserwujących
  • szpulka

    5 June 2016, 21:33

    papuŚ :)

  • 5 June 2016, 21:31

    Taki już pomylony ze mnie smok. ;)
    Pa pa :)

  • szpulka

    5 June 2016, 21:28

    pytanie to nie podjęcie decyzji, mylisz Art

    ale nvm, ot retorycznie miałam na myśli :)

  • 5 June 2016, 21:27

    Przecież ja za Ciebie decyzji nie podejmę... ;)
    Miłego wieczoru. :))

  • szpulka

    5 June 2016, 20:52

    a może warto zadać sobie pytanie, czy będzie następna noc ?
    pozdro Art :)

  • 5 June 2016, 20:39

    A ja myślałem, że tylko fiordy jedzą tak z ręki... ;)
    Może następnym razem noc będzie szybsza?
    Pozdrawiam. :))