Menu
Gildia Pióra na Patronite

Krople

Jeszcze nie wiem, czy świat
może stać się dla nas zwyczajnym
jesteśmy jak dwie krople wody zamknięte
w kawałku błękitnego nieba
szukasz dla mnie ratunku
to nie ma znaczenia, gdy potykamy się
o siebie niezdarnie

822 wyświetlenia
12 tekstów
9 obserwujących
  • greased lightning

    19 February 2017, 02:20

    Przeznaczenie niesie z sobą wiele niewiadomych...........

    wiersz ...........bardzo !

  • PINGWINIOWATY

    15 September 2014, 23:34

    To niedobrze jeszcze nie wiedzieć ;p

  • książkoholiczka

    2 September 2014, 16:22

    śliczny!