Menu
Gildia Pióra na Patronite

Metro.

Jeszcze nie siwa
już nie brunetka
jednak niefarbowana
cóż za duma wielka

Pomimo lat ubiegłych
i to nic, że dla kogoś stara
ona w sobie niepodległa
starość dla niej to nie kara

Mieć siły tyle w sobie
by zawsze być młodym
a z doświadczenia swego
i życia być dumnie błogim

81 776 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • scorpion

    26 June 2013, 17:35

    -.-

  • scorpion

    26 June 2013, 12:04

    O matko... Nie chcę jej serca! Jest stara! To nie wiersz o miłości -.-

  • scorpion

    26 June 2013, 10:18

    Myślę, że nie byłaby zła, a nawet wiersz o niej powstał ;] O którym nigdy się nie dowie :)