Menu
Gildia Pióra na Patronite

- Co tam?

Jeszcze nadal nie rozumiem…
Po co były te spojrzenia
Niby w książkach piszą przecie
Że to czas dla nowych przemian…

Lecz ja wciąż nie rozumiem…
Po co te uśmiechy były
Wspólne życie, wspólne chwile
I Ty tak prawdziwie czuły…

Serca swego nie ogarniam…
Chcę po prostu nie pamiętać
Obojętny jesteś za dnia
Biegnę – nim się zacznie ściemniać…

I choć jeszcze nie pojmuję…

W którym miejscu się znajduję…

Rana bliźni się i jątrzy…

Proszę pozwól mi to skończyć…

https://www.youtube.com/watch?v=oN2Xs-MvxLw

- Dobrze. A tam?

8535 wyświetleń
180 tekstów
12 obserwujących
  • WolfSoul

    27 April 2017, 00:38

    True.

  • Salomon

    26 April 2017, 18:18

    nigdy nie wiesz jak jest po drugiej stronie