Menu
Gildia Pióra na Patronite

jeszcze jeden raz chciałabym Cię spotkać,
w tym samym miejscu i o tej samej porze.
podszedł byś z uśmiechem mówiąc krótkie - cześć
zapewne nie wiedzielibyśmy dokąd iść,
wybrałbyś tą ławkę, na której oboje lubiliśmy przesiadywać
zaczęłabym cię drażnić, a ty byś mnie łaskotał
i śmiałabym się jak głupia
i trwali byśmy w tamtej chwili
nie wiedząc co nas spotka

1170 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!