Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chwila

Jest tylko chwila.
Jedna. Niepowtarzalna. Ulotna.
I krótka.

Chwila by kochać.
By pragnąć.
Posiadać.
Uwierzyć.
Spełniać.
Wymagać.
Odnaleźć.
Dotrzeć.

Aż tyle czasowników przypada na jeden rzeczownik.
I niektóre na zawsze pozostaną niedokonane.

3519 wyświetleń
73 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!