Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

jest taka miłość
pod powiekami wrażliwością podszyta
ślepa, a jednak ją widać
niepochwytne drganie serc
gdzieś na styku ciszy
do nieostrego dźwięku przyczepione
takie nikłe światło sensu
gdzie dostajesz wszystko za nic
a ona
pojawia się raz tylko
a trwa najdłużej

53 628 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Nika789

    27 October 2010, 16:40

    wyszeptany. delikatny. cichutki. lubię. bardzo ! : )
    zabieram. i pozdrawiam. : )

  • 7 October 2010, 20:26

    i tylko ona ...przetrwa

    wciągnął mnie ...

  • 8 September 2010, 05:14

    Piękny wiersz. Pozdrawiam:)

  • Nutka67

    8 September 2010, 01:04

    Piękna ta miłość.
    Pozdrawiam.

  • awatar

    7 September 2010, 23:11

    bardzo ładne, pozdrawiam +
    szczególnie druga część
    "
    takie nikłe światło sensu
    gdzie dostajesz wszystko za nic
    a ona
    pojawia się raz tylko
    a trwa najdłużej
    "