Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przysięga Przedmałżeńska [On]

' Jest poniedziałek i jestem pewien w 100%
że Cię kocham, jutro będzie wtorek i będę
Cię kochać jeszcze mocniej.
Każda chwila spędzona z Tobą sprawia,że
nie umiem bez Ciebie żyć.
Powoduje,że staje się bardziej świadomy
tego,że chcę o Ciebie dbać...
Być dla Ciebie oparciem w dobrych i złych
chwilach...
Jeść z Tobą śniadania,obiady i kolacje...
Budzić się kiedy jesteś obok mnie...
Podejmować wspólnie z Tobą decyzje...
Patrzeć jak Twój brzuszek z każdym
miesiącem robi się coraz większy...i
wszystko co jest związane z Tobą.
Chce Ci powiedzieć, że jesteś jedyną osobą,
dla której jestem wstanie to wszystko zrobić.
A więc,proszę Cię...zestarzejmy się razem.
Kocham Cię! Twój Rafał '

2373 wyświetlenia
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!