Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój sekret

Jest moim największym wrogiem
Niby każdemu niezbędne
Uważam, że mnie niszczy
Nie jest pierwszorzędne

Czasem są takie momenty
Kiedy mu ulegam
Wtedy sięgam po pożywienie
Którego się wystrzegam

Chwilę później
Już klęczę na łazienkowej podłodze
I zwracając jedzenie obiecuję
Że od jutra znowu się głodzę

987 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!