Menu
Gildia Pióra na Patronite

***


Jest mnie jakby mniej
zanikam między porankiem
w mgłę odziana
aż po rozsądku kres
wieczornych niedośnionych pragnień

Serce nadal drży niestrudzone tobą
gdy bez umiaru
wzruszasz mnie po krawędzie ust

czekam ...

... rozmowa z duchem ...❤

20.05.2019
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=QXwPUYU8rTI

56 061 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • silvershadow

    22 May 2019, 17:26

    duszek z serduszkiem ...
    pozdrawiam ;)

  • onejka

    21 May 2019, 09:56

    Wow Malusia ! piękny :)

  • Malusia_035

    21 May 2019, 07:23

    dziękuję i również pozdrawiam Madziu :)