Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ja posiadam pająka

jest jak śmierć w tym swoim rogu
do której nie zagląda nikt
kiedy nie ma potrzeby

snujemy się oboje
i to nas łączy


zainspirował ~Paladin

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 24 January 2013, 10:39

    Hehe, zapewne.

  • sprajtka

    24 January 2013, 10:35

    Po prostu mucha nie siada;)

  • 24 January 2013, 02:51

    Ale masz jakiś akt własności? :P
    Opinia o pająkach z rogu jest niesprawiedliwie niepochlebna.
    To bardzo pracowite, wytrwałe i samotne zwierzątka...
    A jak kochają, to na zabój. :D
    Fajne.
    Pozdrawiam :)

  • 24 January 2013, 01:46

    A kogo? Eh, już myślałam, że na dobranoc Ci sprawię chociaż tycieńką przyjemność...