Menu
Gildia Pióra na Patronite

jesteś
unosząca się pod niebo albo wyżej
nie wiem

jesteś
niepewna i pewna jak boży anioł
w piekle

uciekam
jak najdalej mogę i nie chcę
od ciebie

9246 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
  • fyrfle

    5 June 2017, 14:18

    Anioły do codziennego życia do śmierci się kompletnie nie nadają.