Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pozorna

Jesteś,tuż obok
Tulisz,moją dłoń

delikatnie

Szepczesz , : jesteś wszystkim.
Patrzysz na mnie jak na najdroższy Skarb.

Tu nie ma miejsca na
wzajemne pretensje
nieporozumienia

odchodzą w dal.

Jesteśmy wszystkim,nasza fizyczność dosięga najwyższe cząstki szczęścia.
Drżę.

Śmiejąć się,krzyczysz :
To tylko marzenie !

Ale ja nadal wierzę.

6158 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!