Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niewyraźny

Jesteś taki wręcz nieczytelny .. A jednak taki piękny.

Tak mało cię znam a tak bardzo mi na tobie zależy.

Dlaczego?

Cały czas zadaje sobie to pytanie.

A ja nie potrafię przestać o tobie myśleć.

To takie dziwne bo tak naprawdę cały czas pozostajesz w mojej głowie

Taki:

Niewyraźny...

1383 wyświetlenia
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!