Menu
Gildia Pióra na Patronite

jesteś ...

jesteś snem
nocy srebrzystej
płatkami śniegu
w świetle latarni migających
radością
delikatnie łzy ocierającą
wiosny świtem
w mrozu godzinie

jesteś aniołem
w dni szare przyobleczonym

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących