Menu
Gildia Pióra na Patronite

.

Jesteś, przyszłaś, zjawiłaś się,
uśmiechasz się, mówisz, myślisz.
Całujesz, nęcisz i kusisz
Poszłaś, zostawiłaś, zraniłaś.

1772 wyświetlenia
13 tekstów
0 obserwujących
  • awatar

    14 January 2013, 19:15

    to ty harem zakładasz?
    jedne przyszły
    drugie całują
    trzecie poszły
    czwarte zostawiły
    ech ta młodość nienasycona

  • Gaia

    14 January 2013, 18:05

    wróci..
    :)