Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jedyna Ty

Jesteś piękna,
jak morze,
ciche pełne uroku.
Morze spokojne o wschodzie słońca,
i cudowne o zachodzie.
Jesteś moja,
cała moja.
Z Tobą chcę być do końca.
Jesteś tym, co posiadam,
Co większość posiada.
Jesteś życiem,
Tym,
-co było,
-jest,
A może i będzie,
Ty!
Moja jedyna.
Na zawsze moja.
I tylko moja.

SAMOTNOŚĆ
Kochana.

4386 wyświetleń
31 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!