Menu
Gildia Pióra na Patronite

My wszyscy prości ludzie

Jesteśmy złożeni z różnych wycinków rzeczywistości
a stworzeni z jednego momentu dwóch tchnień
patrzymy, by widzieć
żeby słyszeć, ażeby czuć
aby żyć
każdą sekundą, która przeminęła
a będzie wieczna

My prości
żyjemy nie czując radości,
nie szczęśliwiąc się ze swojego życia,
miejsca w którym jesteśmy
Czekamy na czas,
żeby zabrał nam kolejną wskazówkę kończącego

My złożeni
Nie kończymy się na płaskiej Ziemi
Końcem nieskończoność jest
i złożoność prostoty.

5989 wyświetleń
164 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!