Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteśmy sobie równi

Jesteśmy sobie równi,
wszyscy razem.
Homo czy hetero
nieważnym drogowskazem.

Jeśli myślisz,
że jesteś lepszy,
że masz więcej praw,
się mylisz.

Biały czy czarny,
czy żółty może.
To jest nieważne,
bo też człowiek.

4516 wyświetleń
45 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!