Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

rytuał

jesteśmy niczym wschód i zachód słońca
zbyt blisko, by udawać że się nie znamy
zbyt daleko, by ogrzać się miłością
co zrobić, żebyśmy nie musieli się ciągle łączyć i dzielić
jakbyśmy byli skrzydłami świątynnej bramy

48 321 wyświetleń
413 tekstów
105 obserwujących
  • mill

    9 August 2015, 18:00

    ....piękny wiersz Elu ;).....

  • 22 September 2014, 22:35

    Bardzo ładny.
    Pozdrawiam. :)

  • onejka

    21 September 2014, 22:27

    od tej strony Cię nie znałam Elu, ładny wiersz :)

  • krysta

    21 September 2014, 12:56

    Zatrzymuje treścią.

    Pozdrawiam Elu :)