Menu
Gildia Pióra na Patronite

2008 2

jesteśmy nadzy
wszyscy wytykają nam
naszą próżność palcami
nasz egoizm
milimetr po milimetrze

2436 wyświetleń
20 tekstów
1 obserwujący
  • awatar

    17 September 2013, 15:10

    ja tam nie wytykam
    jak ładna to wtykam