Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś

Jesteś mym obrazem,
Który widzieć chcą me oczy,
Jesteś mym wyrazem,
Którym bukiet uczuć tworzę,
Jesteś moim sercem,
Które spłonąć chce dla Ciebie,
Jesteś moim szczęściem i radością,
Jesteś wszystkim - mą miłością,
Jesteś.....

3375 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
  • Cris

    8 December 2015, 21:51

    ...piękne wyznanie...