Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Jesteś mym melodyjnym natchnieniem…
Mego serca drżeniem…
Harmonicznym wspomnieniem…
Bezdźwięcznym bólu ukojeniem…
Taktownym marzeń spełnieniem…

Jesteś mym szumiącym powietrzem…
Na szeleszczącym wietrze…
Jesteś mą wibrującą miłością…
Indywidualną radością…

Odwdzięczasz się z hojnością…
Otulasz opiekuńczością…
Swą różnorodnością…

Słucham Cię z lekkością...
I podziwu zazdrością…

Dziękuję Ci…

Muzyko.

147 701 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • LiaMort

    5 October 2011, 21:21

    dzięki wielkie..xD ;)

    pozdrawiam..xD :)

  • Elizabetta

    5 October 2011, 21:02

    To jest jeden z najładniejszych i najlepszych wierszy jakie ostatnio czytałam:) Wielki Plus ode mnie!:)

    Pozdrawiam:)

  • LiaMort

    16 September 2011, 14:46

    Ah..xD to mój najlepszy przyjaciel... ;)

  • słoneczniki

    16 September 2011, 13:32

    Bywa,iż to muzyka może stać się najlepszym sprzymierzeńcem...

  • LiaMort

    29 March 2011, 10:27

    dziękuje..xD ;)

  • PetroBlues

    25 March 2011, 21:30

    Topnieje forsa jak śnieg w maju
    Po kątach w domu rośnie kurz
    Znów ci ktoś ręki nie podaje
    Sam siebie pytasz, czy to już

    Czas na mały blues...

    Pozdrawiam:))