Menu
Gildia Pióra na Patronite

Anioł.

Jesteś moją drugą, lepszą duszą.
Moim aniołem, który nie pozwoli mi się potknąć.
Chodź sama w siebie nie wierzę, Ty mnie podniesiesz i płatkami róż pokażesz drogę.
Prowadź mnie za rękę.
Prowadź mnie do końca.

367 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!