Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słowo na drogę

Jesteś Jakubie dziełem stworzenia

Dziełem pięknym choć nie doskonałym

Jak my wszyscy uginasz z się pod własnymi słabościami

Musisz stawić czoła swym lekom i pokusom

Choć nie jesteś jeszcze świadomy zagrożeń

To gotuj się na walkę każdego dnia

Gdy już poczujesz siłę która cię chroni

Możesz wówczas wznosić ku niebu

Dzieło swego życia

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • 22 June 2018, 18:26

    robaczku Jakubie
    ,,bez Boga , ani do proga"