Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uśmiech losu

jesteś jak otwarta księga
w czułości wersów wyszeptana
dla westchnień tysiąca

i obietnicą jesteś i zaklęciem
każdym ciepłym spojrzeniem
snem i pragnieniem

choć czają się jeszcze cienie
to krople rosy zmienia
uśmiech losu oczekiwany

więc otwórz już oczy
oddaj niebu klucze do marzeń
i witaj bliskością ramion

witaj

24 279 wyświetleń
527 tekstów
51 obserwujących
  • CzerwonaJakKrew

    10 October 2012, 19:39

    Pięknie... Eeech, by tak pisać... Zaczarowałaś mnie słowami.... Znowu...

    Pozdrawiam,
    CzerwonaJakKrew

  • Gaia

    5 October 2012, 18:36

    Jak dobrze Was tu wszystkich witać. Cieszę się Waszymi odwiedzinami. Każdy z komentarzy jest dla mnie uśmiechem, po który warto wracać. Dziękując za słowa pozdrawiam uśmiechem :)

  • misiek45

    5 October 2012, 00:01

    Beatko śliczny wiersz-pozdrawiam serdecznie:)

  • Seneka 18

    4 October 2012, 21:26

    Piękne...

  • słoneczniki

    4 October 2012, 16:32

    Cudowny wiersz.
    Wymowne jestem!