Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje miejsce

Jesteś jak dom do którego zawsze wracam
tam gdzie zawsze mam swój maleńki kąt
gdzie chleb cudownie pachnie miodem
gdzie majowe pszczoły brzękają do ucha

tam gdzie łąki ukwiecone makami
zboża złotem mieniące i to niebo
bardziej błękitne z nieziemską tęczą
po letniej burzy w słońcu skąpane

jesteś naszą historią zapisaną po wieki
niepodległą dzięki bohaterom którzy
swoje życia i serca oddali byś
wolną była dla nas Ojczyzną!
https://www.youtube.com/watch?v=XcAVzLoTw1U

65 489 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    14 November 2018, 08:31

    Elu,Arti ,Krysiu dziękuję za opinie pozdrawiam Was serdecznie:-))))))))))

  • Cris

    11 November 2018, 21:58

    Świetny :)

  • 10 November 2018, 11:26

    Brawo. :))

  • Naja

    10 November 2018, 10:50

    Piękny... :-)))

    Też jest moją miłością.