Menu
Gildia Pióra na Patronite

Muszę ochłonąć

Jesteś jakby nieobecny
zupełnie obcy się wydajesz
przyglądam ci się z boku
tak byś nie widział

Tak łatwo zmieniasz nastrój
jeszcze chwilę temu
całowałeś do utraty tchu
zapamiętale...

Gdy dotykasz wiem...
czuję jakie to ważne
Patrzysz w oczy głęboko
jak byś chciał w nich utonąć

Masz głodne spojrzenie
Jesteś pochłonięty
odkrywaniem ciągle na nowo
tego co już dobrze znasz

Później odchodzisz...
nie obracasz się za siebie
zostawiasz mnie taką
zupełnie oszołomioną

A jednak ciągle twoją

7962 wyświetlenia
39 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!